Gulvafslibning

Der kan være meget forskellige priser på gulvslibning og gulvafhøvling. Derfor er der ret mange mennesker, som forsøger at klare gulvslibningen på egen hånd. Det er dog et projekt, som man meget nemt kan komme til at brænde fingrene på. Det skyldes flere ting. Det skyldes ofte, at man ikke har den rette erfaring med afslibing af gulve. Gulvslibning skal gøres yderst præcist, hvis man vil undgå tydelige slibemærker eller niveauforskelle i gulvets dybde. En anden typisk fejl, som sker blandt dem, som forsøger at gøre det selv, er at man ikke har sit udstyr i orden. En gulvsliber er selvfølgelig et nødvendigt redskab. Den kan lejes i mange malerforretninger og byggeforretninger, men ofte er de brugte og har ikke den fornødne kvalitet. Det kommer i sidste ende til at gå ud over gulvet. Sandpapiret har også meget at skulle have sagt, mht. afslibning af gulve. Hvis ikke man er klar over, hvilket sandpapir der er det rigtige, kan det ødelægge gulvet i stedet for at reparere det. En anden typisk fejl omkring sand papiret er, at man ikke får brugt nok sandpapir. Når det sker, efterlader det et tydeligt aftryk fra den anvente gulvsliber.

En gulvslibning, kan faktisk redde de fleste trægulve. I hvert fald hvis det bliver gjort ordentligt og fejlfrit. Hos Gulvafslibning – København kan du være helt sikker på, at gulvet bliver flot og blødt igen. Det kan du, fordi vi har det bedste udstyr på markedet, men også fordi vores ansatte har flere års erfaring med afslibning af gulve. Erfaring og ekspertise er ekstremt vigtige ord, når der skal udføres et godt håndværk. Maskinerne, som anvendes ved gulvslibning, er relativt store og kraftfulde, så det kræver en del rutine at skulle styre dem nænsomt hen over gulvet. Når man ser gulve, som har været udsat for gør det selv afslibning, kan man ofte tydeligt se, hvordan slibesporene overlapper hinanden. Det er ting som disse, du undgår, hvis du får os fra Gulvafslibning København til at slibe dit gulv.

Når gulvet skal slibes, bruges der en række forskellige maskiner. For at resultatet kan blive helt som ønsket, skal der bruges en del forskellige maskiner. Flere af disse maskiner kan ikke bare lejes ved malerforretninger og byggemarkeder. Ved en god gulvslibning skal der selvfølgelig bruges en god slibemaskine. Dem er vi i besiddelse af hos Gulvafslibning København. En god gulvsliber skal slibe 100 % i vater. Vi tjekker ofte maskinerne for at sikre os, at de sliber helt lige.

På maskinens valse sidder sandpapiret. Når vi sliber gulve, starter vi med det mest grov kornede sandpapir. Det sikrer, at alt det ønskede efterbehandling er væk. Normalt slibes der omtrent 0,5-1 millimeter ned i dybden. Derefter bruger vi gradvist finere og finere sandpapir. Til sidst anvendes det fineste sandpapir på markedet, for at give gulvet den helt rette finish. Efter en sådan behandling vil gulvet igen være blødt og lækkert, som da det var helt nyt.

Når man har givet gulvet en afslibning, skal det have en form for efterbehandling. Efterbehandlingen kan bestå at enten lud, oliebaseret lak eller vandbaseret lak. Det er forskelligt fra gulv til gulv, hvilken type efterbehandling gulvet behøver. Hos Gulvafslibning København har vi mange års erfaring med flere typer trægulv. Derfor kan vi hurtigt vurdere, hvilken type efterbehandling dit trægulv behøver. Når trægulvet får sin efterbehandling, foregår det også med en bestemt maskine. Her bruger man polermaskinen til at sørge for, at hele gulvet får behandling, og at efterbehandlingen bliver indarbejdet rigtigt i gulvet.. Efterfølgende vil det ikke kunne ses, at der netop er blevet foretaget en guvlafslibning. Gulvafslibning Priser er i besiddelse af en lang række andre maskiner. Derfor vurderer vi fra sag til sag hvilke typer maskiner, der skal anvendes for at opnå det bedste resultat.

Nogle gange kan gulvet være så slidt, at en gulvslibning ikke er nok. Så vurderer vi, at en gulvafhøvling er nødvendig. Ved en gulvafhøvling er det ekstremt vigtigt, at man får professionelle til at udføre opgaven. Maskinen, som anvendes til gulvafhøvling, kan sjældent bruges korrekt af andre end håndværkere med stor ekspertise. Maskinen er udstyret med en valse, hvorpå der sidder en masse små knive. Når maskinen køres henover gulvet, sørger de små knive for, at det øverste lag bliver høvlet af. Under en gulvafhøvling bliver omtrent 1-3 millimeter høvlet af. Det er det dobbelte af, hvad en gulvslibning tager af gulvet. Derfor er en gulvafhøvling særlig anvendelig, når gulvet er mange år gammelt og virkelig trænger til en kærlig hånd. Efter en gulvafhøvling er gulvet meget ru og groft. Derfor foretages der en gulvslibning efterfølgende. Det betyder, at efter en gulvafhøvling og en gulvslibning, kan selv de værste gulve komme til at se nye ud igen. Ring til os i dag på tlf. 50 38 43 38 og lad os sammen finde ud af, hvad vi hos Gulvsliber Priser kan gøre for dit gulv.

Tlf.: 50 38 43 38