Afslibning af bordplader

Afslibning af massive køkkenbordplade kan være en nødvendighed efter mange års brug eller misbrug. En bordplade i massivt træ er særlig eftertragtet, men også dyr. En træbordplade er et naturprodukt med unik charme. Der findes ikke to bordplader som er ens på grund af træets årer, der giver forskellige strukturer.

Derfor kan det ofte betale sig med at, afslibe køkkenbordplade da det er meget lavere pris ind at, foretage udskiftning.

Bordplade, særligt omkring køkkenvasken, blive kedelig at se på, når det får fugt eller bliver gennemslidt.

Kaffemaskine, husholdningsmaskiner, brødrister og andre, der afgiver varme, må ikke placeres direkte på en bordplade af massivt træ. Varmen kan resultere i misfarvning, revner og udtørring.

Med en afslibning af køkkenbordplade, hvor overfladebehandlingen er slidt væk, vil som regel være en succes. Afslibning af bordplade vil også i mange tilfælde kunne fjerne misfarvninger og ridser men ikke fugtskader. Efterfølgende efterbehandling af bordplade er meget vigtigt. Efter afslibning af bordplade som merbau, teak eller palisander, bør der efterbehandles med natur olie, hvis du vil fremhæve træets unikke struktur.